Позиция на регионалния лидер на партия КОД Пепа Деведжиева:В отиващия си

...
</TD
>Позиция на регионалния лидер на партия КОД Пепа Деведжиева:В отиващия си
Коментари Харесай

Пловдив се превърнал в треторазредно село

Позиция на районния водач на партия КОД Пепа Деведжиева:

" В отиващия си мандат на локалната власт Пловдив от най-красивия град у нас се трансформира в треторазредно село. Градът е замърсен, не се засажда нова зеленина, на всички места е разкопано, по улиците няма никаква маркировка, публичният превоз е извънредно неточен, движи се по все по-разредени написания, което кара от ден на ден хора да се придвижват с коли, само че поради неналичието на съответен надзор от страна на общината се паркира безобразно на всички места.

. След като избухна този скандал, беше комплициран знак, само че въпросът е в това, че липсват систематични ограничения против недисциплинираните водачи. Всекидневие е да видят коли, спрени в зелени пощи и на всевъзможни неразрешени места. Това се случва, тъй като хората знаят, че няма надзор, и изобщо не е ясно с какво тъкмо се занимава " Общинска защита ". Очевидно чиновниците й регистрират работно време, едвам си вземат заплатите, само че не наблюдават за спазването на общинските наредби.

С коли е претъпкан и Старият град – единствено който не е изискал, не е влезнал в автомобила си в резервата, а това е същинско светотатство. Така не се прави туризъм.

В този мандат няма нито един план, който да се извършва в период. Слушаме разнообразни оправдания, само че това не е обикновено, в случай че общинската власт следеше за осъществяването на договорите за строителство, най-малко един обект щеше да бъде приключен по график. И тъй като работата върви със закъснение, още не може да се каже какъв брой качествено е осъществяването, това занапред ще забележим. Но се притеснявам, че и там ще има проблеми. Всичко това поражда въпроса какво ли ще е наследството, което ще остане за идващия градоначалник, и какво е всекидневие ни чака като жители? "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР